Wigilie firmowe


Zapraszamy na Wigilijne spotkania firmowe

 

Propozycja 1

Przystawka: Śledź w oleju z cebulą, pieczywo

Zupa: Barszcz czerwony czysty

Drugie danie: Sola w sosie cytrynowym, kapusta z grzybami, ziemniaki opiekane

45 zł brutto/osobę

 

Propozycja 2

Przekąska zimna: Ryba po grecku podana z chrupiącą bagietką

Zupa: Barszcz czerwony z uszkami wigilijnymi

Drugie danie: Dzwonek karpia smażonego, kapusta z grzybami, frytki lub ziemniaki z koperkiem

Deser: Keks z bakaliami lub Comber z bakaliami

kompot z Suszu Wigilijnego

Napoje zimne oraz gorące bez ograniczeń

60 zł brutto/osobę

 

Propozycja 3

przywitanie gości

Lampka wina białego lub drink bezalkoholowy

Przystawka: Carpaccio z wędzonego łososia na sałacie z dresingiem

Zupa: Krem borowikowy z mini ptysiami

Główne danie: Łosoś pieczony z masłem czosnkowym, ryż, warzywa gotowane

Zakąski: 

Szczupak w galarecie z dodatkami

Pierogi z kapustą i grzybami podane z patelni

Sałatka szop ska, jarzynowa

Pieczywo, pikle

Deser: Szarlotka na ciepło z lodami bakaliowymi

Kompot z Suszu Wigilijnego

Napoje zimne oraz gorące bez ograniczeń

95 zł brutto / osobę

 

 

 

W cenie: lokal restauracyjny wraz z dekoracją świąteczną stołów, obsługa kelnerska i kuchenna, świąteczna muzyka w tle, opłatek świąteczny, przygotowane miejsce na upominki – (choinka) do wspólnej fotografii

 

Dodatkowe informacje: ceny zawierają podatek VAT, alkohole dostępne odpłatnie w drink barze lub korkowe do ustalenia, nocleg dla grupy powyżej 8 osób z rabatem 15 % od cennika podstawowego, muzyka na żywo w trakcie uroczystości – wycena indywidualna

2016 © Copyright by Hotel Ajax.
Autor: Piotr Perzyna